Cégeknek

Ha Ön egy olyan vállalkozás vezetője, aki hatékony megoldásokat keres a munkaerőhiány kezelésére és az üzleti folyamatok optimalizálására, akkor jó helyen jár.

Miért érdemes velünk dolgozni?

Moson HR - munkaerő kölcsönzés, közvetítés

Kiegyensúlyozott üzletmenet

A Moson HR nem csupán egy munkaerőkölcsönző iroda, hanem az Ön partnere a hatékony humán erőforrás menedzsment területén. Feladataink közé tartozik a munkaerő felkutatása, kiválasztása, logisztikája és elhelyezése, amivel Önnek nem kell foglalkoznia. Ezt a terhet levesszük a válláról, hogy Ön a vállalkozása egyéb területeire koncentrálhasson.

Profi és elhivatott csapat

A Moson HR csapata nem csupán szakértőkből áll, hanem olyan szakemberekből, akik elkötelezettek az Ön cégének sikerében. Proaktívan és precízen dolgozunk annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megoldást nyújtsunk vállalata munkaerőhiány problémáira.

Munkánkat a win-win-win jegyében végezzük:

Nyerjen az Ön vállalata

Kiegyensúlyozott, folyamatos és zökkenőmentes üzletmenetet biztosítunk. A HR menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat mi végezzük el illetve a velejáró felelősség is ránk hárul. Ön ezzel rengeteg időt takarít meg.

Nyerjen a munkavállaló

Korrekt jutatásokkal, színvonalas munkakörülményekkel, empatikus bánásmóddal, kulturált szálláshellyel és utaztatással támogatjuk az általunk foglalkoztatott munkavállalókat.

Nyerjen a Moson HR

Gyümölcsöző munkakapcsolatokkal erősödik cégünk, ami által fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük elégedett partnereink között!

További elérhetőségeink

Ribi András

Mészáros László