Cégeknek

Miért éppen az ukrán munkaerő?

N N
toborzás
N N
utaztatás
N N
engedélyek beszerzése
N N
szállásoltatás
N N
fordítás
N N
tolmácsolás
N N
integrálás
N N
bérszámfejtés
N N
teljeskörű ügyintézés

Az ukrán munkaerő bevezetése a magyar piacra

A mozgósítható és magas hozzáadott értékkel rendelkező magyar munkaerő kimerülőben van, ezért szükségessé vált a külföldi munkaerőpiacok feltérképezése. Körültekintő elemzés eredményeképpen esett a választás Ukrajnára. 
Felkészült kollégáink Ukrajnában végzik a toborzást és a kiválasztást. Az alkalmasnak ítélt jelöltek számára elindítjuk a munkavállalói vízum igénylést, az ügyintézés átfutása átlagosan 2-3 hetet vesz igénybe. Egy 100 főre vonatkozó szerződéses megbízást, az igények felméréstől a munkába állásig 2-3 hónap alatt szervezünk meg. Cégünk 2017 augusztusa óta már több mint 350 ukrán anyanyelvű munkavállalót kölcsönzött ki partnereinek.

Segítjük a munkavállalók beilleszkedését!

Oktatási anyag lefordításában és tanításában is segítséget tudunk nyújtani. Napi munkavégzésben bizonyos létszám felett kétnyelvű munkaerőt biztosítunk, akik segítik a mindennapi problémák megoldását. A személyszállítást és a szállásoltatást is cégünk végzi, így az utazást nem kell megfinanszírozniuk a gyakran rossz anyagi körülmények között élő jelentkezőknek. Ukrán nyelvű tájékoztatókkal segítjük a munkavállalókat a mindennapi élethez szükséges információkkal (boltok, bank, bankautomata, orvos, kórház, közlekedés stb.). Bankokkal és háziorvosokkal kapcsolatot építettünk ki, hogy rugalmasan tudják kezelni EU-n kívüli és idegen ajkú munkavállalóinkat.
Nagy figyelmet fordítunk a munkaerő kiválasztására. Fontos számunkra mind a munkavállalóink, mind a partnereink elégedettsége, ezért a lehető legrövidebb határidőn belül, minőségi színvonalon igyekszünk az elvárásokat teljesíteni.

Mit érdemes tudni az ukrán munkavállalókról?

  • Az ukrán munkavállalók megbízhatóak, szolgálatkészek, munkájukra és önmagukra egyaránt igényesek
  • Megbecsülik munkahelyüket, hiszen, amennyiben saját hibájukból bontják fel munkaszerződésüket, egyúttal munkavállalói vízumukat is elveszítik
  • A fluktuációt 5% körüli szinten tudjuk tartani
  • Magas a túlórázási hajlandóság
  • Hazautazás 2-3 havonta, maximum 1 hétre