Bemutatkozás

moson hr

Moson HR Kft.

Üdvözöljük a Moson HR Munkaerő-kölcsönző iroda világában, ahol az elkötelezettség, szakértelem és hatékonyság találkozik. Cégünk 2010-ben kezdte meg működését a munkaerő-kölcsönzés terén, majd 2015-ben megalapítottuk a Moson HR Kft.-t, amely mára Magyarország egyik meghatározó munkaerő-kölcsönző és közvetítő irodájává vált.

Cégünk magas színvonalú szolgáltatást nyújt és arra törekszik, hogy mind ügyfelei, mind munkavállalói elégedettek legyenek. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott és hatékony üzleti kapcsolat a siker kulcsa, ezért minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy megoldást találjunk Az Ön vállalatának kihívásaira.

 

A Moson HR csapatát fiatalos lendület, megoldáscentrikusság és szakmai elhivatottság jellemzi. Szakértő kollégáink proaktívan kezelik a munkavállalókkal és partnereinkkel kapcsolatos ügyeket és garantálják a folyamatos munkaerő ellátást akár a legváratlanabb helyzetekben is.

Cégünk országos szinten tevékenykedik és kiemelt figyelmet fordít a hazai mellett az ukrán munkaerő bevezetésére. Az új tehetségek beilleszkedését támogatjuk oktatási programokkal, szálláslehetőségek biztosításával, bérszámfejtéssel, munkaerő-közvetítéssel és egyszerűsített foglalkoztatással. A Moson HR a kiegyensúlyozott üzletmenetet, precízséget és a határokon túli munkaerő integrálását tartja alapelvének. Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkező elhivatott szakembereink együttes célja, hogy a termelő szektorban is fellépő és egyre égetőbbé váló munkaerőhiányra, gyors, de hosszútávú megoldást biztosítsanak. Azáltal, hogy velünk dolgozik, Ön nem csak egy munkaerő kölcsönző irodát választ, hanem egy megbízható partnert, aki az Ön sikeréért és a fenntartható növekedésért munkálkodik. Büszkék vagyunk, hogy vállalatunk megkapta a CompanyWall Cégminősítő AA+ minősítését. Az AA+ cégminősítést és kiválósági tanúsítvány megerősíti kapcsolatunkat a már meglévő üzleti partnereinkkel szemben, továbbá a jövőbeli üzleti partnereink számára bizonyítékot nyújt arról, hogy vállalatunk megbízhatósága kiemelten magas.  Részletes ajánlatért és visszahívásért vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb!